I

Onze missie

Missie: Zuivere lucht is Uw keuze

Goede luchtkwaliteit is het belangrijkste onderwerp van nu en de komende jaren en heeft een directe invloed op uw levenskwaliteit. Nu het aangetoond is dat fijnstof een directe invloed heeft op uw gezondheid is het zoeken naar oplossingen van het grootste belang. POLVO is al jaren toonaangevend op dit vlak en heeft door zijn expertise haar gamma uitgebouwd met oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Al onze technieken hebben een jarenlange bewezen werking en zijn door talloze onafhankelijke testen aangetoonde oplossingen als het gaat over luchtkwaliteit. Kiezen voor zuivere lucht is nu echter binnen handbereik voor iedereen. Bescherm uzelf en uw familie en kies voor de gecertifieerde luchtzuiveringstechnieken van POLVO.

Voor elk probleem hebben we een filter.

U wil blijven genieten van uw houtvuur? Dat kan.

Ons filtersysteem voor houtrook haalt elke dag tot 95% van alle fijnstof uit de stookgassen waardoor u met een gerust gemoed kan blijven genieten van uw houtkachel, haardvuur of pellet brander. U en uw buren gaan geen vervuilde lucht meer produceren en inademen.

U wil gezonde lucht bij u thuis? Dat kan.

Onze plasma-ionisatoren en filters zorgen voor een perfect gezonde leefomgeving bij u thuis, op school of op het werk. Met onze, als enige medisch gekeurde, technologie heeft u nu zelf controle over de lucht die u inademt. Alle vervuilingen die we aantreffen in zowel binnen- als buitenlucht worden permanent gezuiverd en leiden tot verminderde aanvallen van allergieën en astma.Bacteriën, virussen en schimmels maken geen kans en slechte geuren worden continu verwijderd door toepassing en combinatie van de correcte technieken voor uw systeem.

U wil uw infectiebeheer onder controle krijgen? Dat kan.

Alle testrapporten wijzen uit dat onze gepatenteerde technologie voor u de oplossing is om op duurzame wijze uw infectiebeheer uit te voeren.

POLVO official reseller

POLVO is de official reseller van de toonaangevende merken als OekoSolve en Plasma Air International. Daarnaast is POLVO een Green Deal partner van de Vlaamse Gemeenschap.