Luchtzuivering Offices & Kinderdagverblijven

Novaerus Defend 1050

De Novaerus Defend 1050 (NV1050) is ontworpen voor snelle sanering in grote ruimtes en situaties met een hoog infectierisico en maakt gebruik van gepatenteerde ultra-lage energie-plasmatechnologie in combinatie met een drietraps Camfil®-filtersysteem om een gecombineerde oplossing voor luchtdesinfectie en -deeltjes te bieden verwijdering. De vrijstaande eenheid kan gemakkelijk naar het punt van zorg worden gereden en op elk stopcontact worden aangesloten.

Novaerus Protect 800/900

Ontworpen voor continue luchtdesinfectie en geurbestrijding in middelgrote binnenruimten, de Novaerus Protect 800/900 (NV800 / 900) maakt gebruik van gepatenteerde filtervrije ultra-lage energie plasma-technologie met een ventilator met 2 snelheden. Kan aan de muur worden gemonteerd of op een standaard worden geplaatst en op elk stopcontact

Novaerus Protect 200

Ontworpen voor continue luchtdesinfectie en geurbestrijding in kleine binnenruimten, de Novaerus Protect 200 (NV200) maakt gebruik van gepatenteerde filtervrije ultra-lage energie plasma-technologie met een ventilator met één snelheid. Kan aan de muur worden gemonteerd of op elk oppervlak worden geplaatst en op elk stopcontact worden aangesloten.