Uw wil zelf de kwaliteit bepalen van de lucht die u inademt bij u thuis, op het werk of op school? Dit kan ingebouwd in uw bestaande ventilatie systeem D of met onze wandtoestellen per woon- of werkruimte.

Hoe werkt het?

Plasma Air ionisatie toestellen worden gemonteerd in het pulsie-kanaal van uw ventilatiesysteem (systeem D) .Er vormen zich dan miljoenen ionen als de aangevoerde lucht aan de ionisatienaalden passeert. Deze ionen stromen dan door het kanaal en via de ventielen in alle ruimtes van uw woning. Onmiddellijk werken de ionen dan in op de aanwezige verontreiniging en dat in de plaatsen waar we werken, studeren, leven, eten en slapen.

Zoals zonlicht doet in de atmosfeer creëert onze technologie een natuurlijk bio-klimaat rijk aan actieve zuurstof moleculen (ionen). Onze systemen creëren een meetbaar en controleerbare hoeveelheid van positieve en negatieve zuurstofionen. De negatief geladen ionen hebben een extra ion die de positief geladen ionen missen wat leid tot een onstabiele conditie. Deze onstabiele ionen leveren de volgende voordelen:

Verwijderen Fijnstofdeeltjes

De stofdeeltjes die in de lucht rondzweven worden geladen door een ionische verbinding. Deze geladen deeltjes kleven samen tot grotere delen en kunnen zo gemakkelijk verwijderd worden door de standaard reiniging van uw woning. Aangezien deze fijnstofdeeltjes ook de dragers zijn van bacteriecellen van persoon tot persoon heb je ook veel minder bacteriën in de ademruimte.

Sterilisatie

Bacteriën en schimmels binden met de actieve zuurstofmoleculen en worden hierdoor vernietigd. Ze kunnen op deze manier ook niet langer opsplitsen en uitbreiden.

Geur Neutralisatie

Geur gassen en aerosol oxideren bij contact met actieve zuurstofmoleculen. Zo zullen geuren , zeker deze van organische oorsprong zeer snel geëlimineerd worden.

VOS Control

Volatiele Organische stoffen (VOS’s)  ontstaan als uitwaseming bij tapijt, bouwmaterialen, meubels, bureau materialen, reinigingsproducten, verf, lijmen, solventen of pesticiden. De ionen ruilen elektronen met deze VOS-en waarbij de moleculaire structuur wordt afgebroken tot onschadelijke structuren.

Gezondheidsvoordelen

Menselijke longen nemen zuurstof veel efficiënter op met gezuiverde geïoniseerde lucht wat leid tot een betere gezondheid en leefomstandigheden. Uit studies blijkt dat waakzaamheid en concentratie aanzienlijk verbetert, alsook mensen met longproblemen, allergieën of astma hebben beduidend minder last.